Връщане на продукти

Връщане на продукти

Липсващ продукт в поръчка: 

Ако по някаква причина има недоставен продукт, може да се направи допълнителна доставка или сумата за него да бъде възстановена.

Продукти с лошо качество или кратък срок на годност:

При получен продукт с лошо качество или кратък срок на годност, може да се направи смяна или продуктът да бъде върнат и сумата за него възстановена. Свържете се с нас  

  • При необходимост от възстановяване на суми платени с карта, същите ще бъдат върнати по картата с която са платени.  

Моля, обърнете внимание, че таксата за доставка няма да бъде възстановена. Клиентите носят отговорност за всички такси за доставка и обработка на артикул.

При констатация на дефектен продукт в момента на получаването му и при нарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката.

* Важно! Сигнали за липсващи продукти и продукти с лошо качество се приемат до 24 часа
след доставката на имейл:
office@bioactivity.bg или тел: 0879 962696.

Стоки, които не подлежат на замяна и връщане, поради хигиенни причини или съображения за защита на здравето по смисъла на чл. 57, т. 4 и т. 5 ЗЗП са:  бебешки храни, козметика, адаптирани млека и други хранителни продукти.

ВАЖНО: При връщане на поръчка (цяло или частично), клиентът трябва да се свърже с представител на БиоАктивити  на телефон: 0879 962696 или имейл: office@bioactivity.bg.

Как да обработите връщане на продукти:

Стъпка 1: Обадете се на Обслужване на клиенти на 087 996 2696.