За нас

За Bioactivity.bg

Био Активити ООД е българска фирма, вносител на 100% натурални и био активни пчелни продукти с гарантирано най-високи нива на антиоксиданти. Ние сме официален представител на световноизвестната марка и производител на естествени и здравословни продукти с добавена стойност в различни иновативни формули – Bee&You.

Продуктите на Bee&You са с наградена и патентована технология на извличане, и с гаранция, че предоставят най-висококачественият екстракт от прополис с клинично доказани ползи за здравето без добавена захар, ГМО и глутен.

Нашата мисия е да дадем възможност на хората да се радват на по-здравословен живот в синхрон с природата; да открият чудесата на пчелните продукти и особено прополиса!

За нас - Bioactivity.bg

Какво предлагаме?

В нашия онлайн магазин ще откриете богат асортимент от 100% натурални и естествено здравословни пчелни продукти и добавки, основани на прополиса.

Ние сме официален представител на Bee&You

За Bee&You - История - Bioactivity.bg

д-р Asli Samanci: Доктор по Биология; Магистър хранителен инженер; Експерт по прополис, пчелно млечице , прашец, пчелна отрова и мед;Технически консултант на BAL-DER/ платформа за здравословен живот и асоциация за пчелни продукти/;Член на Международната комисия по меда и Международната организация по стандартизация на пчелните продукти (ISO); Автор на секторното ръководство „Добри хигиенни практики за опаковчици на мед“; Основател и координатор на Платформа за здравословен живот, мед и други пчелни продукти (Bee Platform) от 2011 г. с участието на 17 организации с нестопанска цел като университети, обществени организации и асоциации!

ЗАЩО BEE&YOU?

Общият опит на нашите основатели относно пчелите и пчелните продукти е повече от 45 години. Ние сме експерти в областта, особено в определянето на качеството и автентичността на пчелните продукти.

Ние прилагаме устойчив модел на “Договорно пчеларство“ като идеален пример за справедлива търговия, което ни позволява да гарантираме най-доброто качество на пчелните продукти със 100% проследимост от нашите кошери до вашата маса!

Натуралните и уникални формули на всички продукти BEE&YOU са разработени в Центъра за научноизследователска и развойна дейност (R&D) на компанията с приноса на фармаколози, фармацевти, диетолози и дерматолози в нашите съоръжения, които са приблизително 115 000 квадратни фута, което ни прави един от най-големите центрове за пчелни продукти с добавена стойност в света.

Нашата технология за извличане на прополис е патентована! BEE&YOU има международни патенти в САЩ, Европа и Договор за патентно коопериране (PCT).

Нашите съоръжения и продукти са сертифицирани съгласно всички местни и международни стандарти, включително GMP, BRC, IFS, SEDEX, ISO 9000, ISO 22000, ISO 14001, Кошер, Халал и HACCP. 

Продуктите ни се тестват постоянно за тяхната чистота, антиоксидантна и антибактериална активност в съответствие с разпоредбите на FDA и CODEX. При последния ни одит, извършен от акредитираната организация на трета страна DQS CFS GmbH в Германия, нашият IFS Food резултат постигна впечатляващ рейтинг от 98,06 от 100. Горди сме да обявим, че бяхме удостоени с оценка BRC AA+, като допълнително подчертаваме нашия ангажимент за поддържане на изключителни стандарти за безопасност и качество на храните.

„BEE & YOU“  продава своите уникални продукти по целия свят в подкрепа на тези, които страдат от здравословни проблеми и искат да поддържат имунитета си по естествени начини!

За последните 10год.  бранда BEE&YOU е получил над 65 международни награди за иновации, качество на продуктите, женско предприемачество и проекти за устойчивост. 

Нашите продукти - Натурални продукти и прополис

Защо прополис от Анадола?

Asli успява да извлече всички ценни компоненти на прополиса чрез собствена патентована и наградена технология на извличане. Тя им позволява да извлекат всички биологично активни съединения (феноли, флавоноиди, минерали, витамини, ензими)  в най-чиста форма. Съдържанието на флавоноиди и антиоксиданти в разработения от нея екстракт от прополис е поне 3 пъти по-високо от всяка друга конкурентна марка на целия пазар.

„Прополисът BEE & YOU има 80 пъти по-високо съдържание на антиоксиданти от сока от нар!“ 

Магическа капка здраве, идваща от кошера и от експертна ръка!